Bespaar continu

Feest voor de Jan Antonie Bijloo met Fancy Fair voor de hele buurt

Dit weekend is het feest bij openbare basisschool Jan Antonie Bijloo in Prinsenland. De school aan de Rodaristraat bestaat dit jaar 50 jaar en houdt ter gelegenheid van dit feit zaterdag een fancy fair. De hele buurt is van harte welkom op deze feestelijke dag.

Lustrum voor

Met de fancy fair hoop de organisatie voldoende geld in te zamelen voor de organisatie van meer leuke activiteiten in de lustrumweek. In de feestweek voor de school worden de leerlingen getrakteerd op een voorstelling. Die week is er voor alle groepen ook een schoolreisje.

Voor de fancy fair, morgen, staat er een ‘Rad van Avontuur’ klaar waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Daarnaast us er een rommelmarkt en zijn er kraampjes met hapjes en drankjes. Voor de kinderen zijn er door de gehele school spelletjes te vinden. De Bijloschool ligt aan de Rodaristraat 31 in Rotterdam Prinsenland.

Titelfoto: Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook