Bespaar continu

Recherche stelt onderzoek in nadat patiënt Boumankliniek overlijdt na arrestatie

De rijksrecherche stelt een onderzoek in nadat een patiënt van de Boumankliniek in Oosterflank deze week kort na de arrestatie is overleden.
Dat meldt het AD / Rotterdams Dagblad vandaag. De zorginstelling op de grens met Capelle aan den IJssel had zelf de politie ingeschakeld omdat een patiënt in de nacht van dinsdag op woensdag helemaal door het lint ging.

Overlijden na arrestatie bij Boumankliniek

De politie bij de zorginstelling aan de Prins Constantijnweg aankwam was de patiënt toch al door het ggz-personeel onder controle gebracht. Hoewel de patiënt nu rustig was, werd hij voor de zekerheid geboeid. Na de arrestatie werd de man echter plotseling onwel en moest worden gereanimeerd, hij werd daarop ook direct naar het ziekenhuis gebracht.

In het ziekenhuis kwam de Bouman-patiënt in de loop van de nacht toch te overlijden. De rijksrecherche onderzoekt de zaak nu. Zo’n onderzoek is gebruikelijk bij een overlijden na een arrestatie, wat de omstandigheden ook zij. Volgens het Rotterdam Dagblad stelt de Boumankliniek geschrokken te zijn van het plotselinge sterfgeval.

De overleden patiënt zou een 40-jarige Rotterdammer zijn, aldus de politie.

Titelafbeelding: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook