Bespaar continu

Rondje Alexander van Eerdmans doet Kralingseveer aan

De “Tour Oost” van Joost Eerdmans, waarbij hij in gesprek gaat met bewoners, doet morgen Kralingseveer aan. In de Laankerk kunnen bewoners van Kralingseveer dan meedenken over oplossingen en hun eigen ideeën aan de wethouder meegeven. De Tour vindt plaats in het kader van het Programma Oost dat door de Rotterdamse coalitie in het leven is geroepen. Met dat programma wordt 10 miljoen geïnvesteerd in de voormalige deelgemeente Prins Alexander.

Rondje Alexander met de “Tour Oost

Eerder stond Eerdmans al in Oosterflank en Nesselande. Na Kralingseveer bezoekt hij ook nog de andere wijken. Eerst op 30 mei het Prinsenland/’sGravenland en op 13 juni het Lage Land. Pas in september en november volgt de bewonersavond in Zevenkamp en Ommoord.

Morgen gaat Joost Eerdmans (wethouder buitenruimte) in op de kansen die het programma van de gemeente biedt voor de leefbaarheid in Kralingseveer. Na zijn presentatie is er de gelegenheid tot vragen. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur in de Laankerk aan de IJsselmondselaan 340 en is rond 21.00 uur afgelopen.

Titelfoto: Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook