Bespaar continu

Bewoners Prinsenland kunnen hun ideeën over veiligheid bij wethouder Eerdmans kwijt

Joost Eerdmans doet vanavond met zijn De “Tour Oost” de wijk Prinsenland aan. Hij gaat bij het Thorbecke Voortgezet Onderwijs in gesprek met bewoners over de veiligheid van de wijk. Inwoners kunnen vanavond ook ideeën pitchen over initiatieven voor Prinsenland.

De Tour vindt plaats in het kader van het Programma Oost dat door de Rotterdamse coalitie in het leven is geroepen. Met dat programma wordt 10 miljoen geïnvesteerd in de voormalige deelgemeente Prins Alexander. Leefbaar wethouder Eerdmans (Veiligheid, Buitenruimte) gaat dan in op vragen als “Wat kan er beter” en “Wat is de favoriete plek van wijkbewoners?”.

Praten over veiligheid in de buurt

Eerder stond Eerdmans al in Oosterflank en Nesselande en begin deze maand bezocht hij Kralingseveer. Op 13 juli is een zelfde avond in het Lage Land. Pas in september en november volgt de bewonersavond in Zevenkamp en Ommoord.

Na de presentatie is er nog de gelegenheid tot vragen. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur in het pand van Thorbecke Voortgezet Onderwijs aan de Prinsenlaan 82.

Titelafbeelding: Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook