Bespaar continu

Sloopwerk winkelcentrum Lage Land vordert gestaag, Jumbo en Zeeman krijgen nieuw onderkomen

De sloop van het voormalig postkantoor en de Zeeman in het winkelcentrum Lage Land vordert gestaag. Gisteren waren de sloopwerkzaamheden al opgerukt tot het pand van de Zeeman. Uiteindelijk zullen Jumbo en Zeeman gebruik gaan maken van de vrijgekomen ruimte; ze krijgen beide een groter pand op deze plek.

Ruimte voor Jumbo en Zeeman in Lage Land

Op de plek bij de Hantje de Jongplaats, waar beide panden nu verdwijnen, komt een groter pand. Samen met de locatie waar de Jumbo nu nog gevestigd is wordt dat de nieuwe vestiging van zowel Zeeman als Jumbo. In het zand geven blauwe paaltjes aan hoe ver de locatie uitgebreid zal worden. Dat is een stuk meer in de richting van de panden waar onder andere slager Rien Bezooijen gevestigd is. Het inmiddels gesloopte voormalige postkantoor bood nog enige tijd onderdak aan curiosazaak ‘Apart en Uniek’.

Ingang van de uitbreiding voor Jumbo en Zeeman zou tegenover snackbar Verhage moeten komen. Het nabijgelegen eetcafé Sas en Jan staat toevalligerwijze te koop en de makelaar lijkt enthousiast over de verwachte toeloop. “Op dit moment wordt de nabij gelegen Jumbo verbouwd en wordt eens zo groot”.

In winkelcentrum Lage Land kon eerder de Albert Heijn al flink uitbreiden. In een geheel vernieuwd complex kregen vertrouwde lokale ondernemers van de Prinse Pub en kapper Rombout ook een nieuwe plek. Voor de verbouwing van Zeeman en Jumbo was vorig jaar al een vergunning verleend.

Bespaar continu

2 thoughts on “Sloopwerk winkelcentrum Lage Land vordert gestaag, Jumbo en Zeeman krijgen nieuw onderkomen

  1. Ben vanmiddag langs gelopen na bijna 1 1/2 jaar kan niet over oordelen wat de andere over zeggen maar zo tezien heeft jumbo meer ruimte gekregen al is het andersom gebouwd en je kan niet meer tussendoor lopen zoals voorheen maar nu ook wel via binnendoor bij ingang jumbo en andere kant uitgang via naar de prinsenwiek en wijkbusalexander. Het geeft wel een ander gezicht en de invoer &uitvoer van goederen is zelfde gebleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook