Bespaar continu

Voedselbank in Het Palet koopt badlakens van donatie Kleine Prins

De voedselbank in Het Palet heeft van een donatie van basisschool De Kleine Prins een mooi extraatje gekocht voor de 70 klanten. Al in maart van dit jaar hield de school een ‘Fancy-Care’ om geld op te halen. Dit jaar was het derde jaar op rij dat de voedselbank als doel werd gekozen, aldus Henk den Breejen van Open Arms.

De Kleine Prins houdt Fancy-Care voor de voedselbank

in maart van dit jaar werd door de basisschool in totaal 600 euro opgehaald met de actie. Tijdens de ‘Fancy-Care’ was muziek, een rommelmarkt, spelletjes en stonden er hapjes klaar. De actie werd gehouden op de locatie Lage Land aan de Van Bassenstraat. Naast deze locatie heeft de school ook nog een locatie in Prinsenland aan de Clara Egginkstraat.

Stichting Open Arms, die zorg draagt voor de voedselbank in Het Palet heeft van het bedrag badlakens, shampoo en doucheschuim gekocht. ‘Gewone dingen’, die volgens opbouwmedewerker Henk den Breejen normaal niet zo snel gekocht worden als er weinig te besteden is. In Het Palet Nieuws bedankt hij namens Open Arms alle kinderen en personeel van de school voor hun inzet en het opgehaalde bedrag.

Titelfoto: Google/Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook