Bespaar continu

Bij Alexandrium gestolen motor snel gevonden in kelderbox Lage Land

Een afgelopen vrijdag bij winkelcentrum Alexandrium gestolen motor werd door de politie gisteren al weer gevonden in een kelderbox. Vanuit de omgeving van het Oosterflankse shopping center werd vrijdag een zwarte motor weggenomen. In het onderzoek naar de gestolen motor heeft de politie zondagmiddag een kelderbox in De Klerkstraat doorzocht.

Gestolen motor

In de kelderbox in de wijk het Lage Land werd ook de motor aangetroffen. Aangezien de tweewieler op een dubbel slot stond is Team Transport van de politie ter plaatse gekomen om de motor op te halen. Inmiddels is de eigenaar ingelicht over de vondst en zal op korte termijn herenigd worden met zijn motor.

Omdat er mogelijk een verband is met de diefstal van nog een andere motor op dezelfde vrijdag, zet de politie het onderzoek voort. Zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook