Bespaar continu

Politie zoekt getuigen van zwaar ongeval op de Prins Alexanderlaan

De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over een ongeval op de Prins Alexanderlaan gistermorgen. Een auto kwam bij het ongeval in botsing met een boom ter hoogte van de Lieftinckplaats, waar de Alexanderlaan een flauwe bocht maakt. Zowel de bestuurder als zijn passagier zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Botsing met een boom bij zwaar ongeval

Rond half zes zondagmorgen kwam de auto, bestuurd door een 22-jarige jongeman uit Pijnacker in botsing met een boom in Rotterdam Prinsenland. De bestuurder moest door hulpdiensten uit de auto bevrijd worden. Zijn passagier was een 19-jarige jongeman uit Spijkenisse. Hij wist nog zelf uit de auto te komen, maar zakte daarna in elkaar.

De politie doet nog onderzoek naar het ongeval, waarbij ook met een traumaheli een arts werd ingevlogen. Het onderzoek moet ondermeer uitwijzen of er alcohol in het spel was. De Rotterdamse politie vraagt mensen die het ongeval hebben zien gebeuren om contact op te nemen.

Brandweer en politie zijn zeker een half uur bezig geweest om de bestuurder uit zijn Peugeot te bevrijden. De Prins Alexanderlaan is gedurende die tijd in beide richtingen afgesloten geweest, zo meldt MediaTV.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook