Bespaar continu

Gemeente organiseert bewonersavond over herinrichting winkelcentrum Lage Land

Omdat de gemeente Rotterdam het voornemen heeft het Winkelcentrum Lage Land aan te pakken wordt er een bewonersavond georganiseerd. De bedoeling is de openbare ruimte van het winkelcentrum in het hart van het Lage Land opnieuw in te richten. Daarnaast worden de omringende parkeerplaatsen aangepakt.

Herinrichting winkelcentrum Lage Land

De bewonersavond over de herinrichting staat gepland voor donderdag 8 juni. Er is dan een bijeenkomst in het huis van de wijk van het Lage Land, Het Palet. Leden van het projectteam van Stadsbeheer dat de aanpak van het centrum gaat verzorgen zijn tijdens de bewonersavond aanwezig. Zij zullen daar met bewoners in gesprek gaan over hun ideeën voor het centrum en de problemen die zij er ondervinden.

“Wat functioneert goed en wat zou u graag anders zien”, zo vraagt Stadsbeheer Openbare Werken in een brief aan de bewoners. De bewonersavond in Het Palet aan de Duikerstraat 29 is van 17:30 tot 20:00 uur.

In winkelcentrum wordt momenteel druk gebouwd aan de vernieuwing van de vestiging van Jumbo en Zeeman. Het voormalig postkantoor is al helemaal tegen de vlakte om ruimte te maken voor de uitbreiding. Enige jaren werd het gebied rond de Albert Heijn al vernieuwd en kregen zo bijvoorbeeld ook kapper Rombout en The Prince Pub (“de Prinse Pub”) een ander onderkomen. Omwonenden vragen geregeld om betere parkeervoorzieningen.

Bespaar continu

2 thoughts on “Gemeente organiseert bewonersavond over herinrichting winkelcentrum Lage Land

 1. Wanneer wordt er eens begonnen met het vernieuwen van het plein van winkelcentrum Lage Land, want het ziet er toch niet meer uit!! Ik hoop gewoon op nieuwe bestrating, meer bomen, planten en bankjes. De Coolsingel wordt toch ook helemaal herindeeld dus waarom hier niet vraag ik me af!!

  Ook de pui van sommige winkels zien er echt niet uit, dat is toch niet meer van deze tijd!!

  Het zou fijn zijn als het winkelcentrum er wat moderner uit zou kunnen gaan zien want ik vind het als nieuwe bewoner er zeer armoedig uit zien!! Heel erg jammer, dat is toch niet nodig!!

  1. Helemaal mee eens.
   Vooral de rommel die allemaal buitenstaat bij die Turkse groente boer.
   Gewoon belachelijk, staat zelfs bij de buurman voor zijn deur, grote pallets met van alles en nog wat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook