Bespaar continu

Brandweer helpt hond die vastzit in roltrap van Alexandrium Shopping Center

De beveiliging van het Alexandrium Shopping Center in Oosterflank werd dinsdagmiddag omstreeks 17:30 uur geattendeerd op een dame waarvan haar hond door nog onbekende oorzaak vast was komen te zitten in de roltrap van het winkelcentrum. Omdat het zowel het baasje als de beveiligers er niet in slaagden om de viervoeter te bevrijden was de inzet van de brandweer noodzakelijk.

Met vereende krachten kon de hond uiteindelijk uit zijn benarde positie worden bevrijd waarna deze kon worden overgedragen aan de eigenaar. Hoe de hond bekneld heeft kunnen raken in de roltrap is niet bekend. De beveiliging waarschuwt wel om dieren niet zelfstandig over de roltrap te laten gaan. Aan het avontuur heeft de hond niets overgehouden behalve een kluif na thuiskomst.

Titelfoto: Mark Swager

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook