Bespaar continu

Politie pakt drie inbrekers bij nieuw appartementencomplex Hoofdweg

De politie heeft zondagochtend drie inbrekers in de kraag gevat in een in aanbouw zijnd appartementencomplex aan de Hoofdweg in het Lage Land. Rond 05:00 uur in de morgen reageerden surveillerende agenten op een inbraakmelding waarbij meerdere personen gezien werden. Eenmaal ter plaatse hadden de agenten genoeg aanwijzingen dat er daadwerkelijk een inbraak aan het plaatsvinden was. Daarop hebben zij het bouwterrein omsingeld.

Bouwterrein van appartementencomplex aHoofdweg

In de eerste instantie lieten de inbrekers zich niet zomaar pakken. Toen een hondengeleider samen met zijn hond het pand binnenstapte kozen de mannen eieren voor hun geld en gaven zij zich over. De mannen zijn gescheiden van elkaar en overgebracht naar het politiebureau waar zij later op de dag voorgeleid zullen worden.

Omdat het pand waar de mannen ingebroken hadden wordt verbouwd gaat de politie er vanuit dat het hier gaat om koperdieven. Het gebouw is een voormalig kantoor dat geschikt gemaakt wordt voor bewoning. Vastgoedontwikkelaar Certitudo Capital ontwikkelt hier het complex The Gemini.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook