Bespaar continu

Man met nepvuurwapen en taser aangehouden bij Bordeauxdreef, Oosterflank

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in Oosterflank één persoon aangehouden die in het bezit was van een nepvuurwapen en een taser. De politie moest ingrijpen na een melding van een vechtpartij op de Bordeauxdreef. Agenten die onderweg waren naar de melding werden door de meldkamer geattendeerd op de mogelijke aanwezigheid van een vuurwapen.

Vechtpartij Bordeauxdreef

De politie heeft na de melding in de omgeving één persoon aangehouden die voldeed aan het signalement. Bij deze verdachte werd een taser en een nep vuurwapen aangetroffen. Inmiddels is de zaak overgedragen aan de recherche die het onderzoek voort zal zetten. Wat de aanleiding van de vechtpartij is geweest is nog onbekend.

Titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook