Bespaar continu

De Olympische Speeltuin Spelen brengen sport en spel naar speeltuinen in Oosterflank

Op drie woensdagmiddagen staan de Olympische Speeltuin Spelen in Oosterflank. In drie verschillende speeltuinen kunnen jong en oud meedoen met sport en spel. Morgen is de derde en laatste Speeltuinspelen van dit seizoen, in de Semiramistuin.

Olympische Speeltuin Spelen Oosterflank

Het evenement n Prins-Alexander wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd door Fokka Deelen van Stichting Powerboat. De dag is opgezet als een soort sportdag. De Spelen bezochten de afgelopen periode eerst de speeltuin aan het Moermanskpad daarna die aan de Sjanghailaan. Morgen, 7 juni, valt de eer te beurt aan de Semiramistuin, het park vlak bij de basis school de Pionier. (Het Park aan de Hoofdweg.)

Bij de spelen van morgen is ook de Kinderopvangorganisatie Kinder Service Hotels (KSH) aanwezig, zo melden zij op Facebook. “We hebben spellen bedacht waarin de ouderen ook iets kunnen doen, dat maakt het voor hen heel erg leuk en voor de kinderen ook”, zegt organisator Deelen tegenover OPEN Rotterdam.

Titelafbeelding: Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook