Bespaar continu

Wijkbezoek Lage Land van wethouder Eerdmans voor Tour Oost

In het kader van de ‘Tour Oost’ brengt wethouder Joost Eerdmans morgenavond een wijkbezoek aan het Lage Land. Hij gaat daar, net als bij eerdere edities elders in het gebied, in gesprek met bewoners over de veiligheid en leefbaarheid van de wijk. Eerdmans maakt een rondje Alexander en nodigt buurtbewoners uit te vertellen over hun wijk.

Wijkbezoek Tour Oost in het Lage Land

De avond begint om 19.30 uur in het pand van Thorbecke Voortgezet Onderwijs aan de Tattistraat 13. Volgens de planning wordt het bezoek even voor negenen afgerond. Eerder stond Eerdmans al in Prinsenland en begin deze maand bezocht hij Kralingseveer. Pas in september en november volgt de bewonersavond in Zevenkamp en Ommoord.

De Tour vindt plaats in het kader van het Programma Oost dat door de Rotterdamse coalitie in het leven is geroepen. Met dat programma wordt 10 miljoen geïnvesteerd in Prins Alexander. Leefbaar wethouder Eerdmans (Veiligheid, Buitenruimte) gaat in op vragen als “Wat kan er beter” en “Wat is de favoriete plek van wijkbewoners?”. Bewoners zijn met een speciale briefkaart geïnformeerd over de bewonersavond en konden zich tot afgelopen vrijdag nog opgeven.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook