Bespaar continu

Wijkagenten grijpen winkeldief in de kraag die bij Sports World Alexandrium zijn slag wilde slaan

Deze ochtend hebben wijkagenten in Oosterflank een man kunnen betrappen op winkeldiefstal in het Alexandrium. Een sluwe winkeldief zag vanochtend zijn kans schoon zag om in het Alexandrium shopping center te gaan ‘shoppen’. In de Sports World aan de Watermanweg kregen de alerte medewerkers de man al snel in het vizier toen hij ongezien probeerde weg te komen zonder te betalen. Toen de man door het personeel werd geattendeerd op zijn actie besloot hij de benen te nemen.

Stukje rennen na Sports World

De dief niet was echter voorbereid op de wijkagenten die zich ook in de omgeving bevonden. Na een stuk rennen slaagden de agenten er in om de man aan te houden in de Kompasstraat. Op het politiebureau zal de man worden voorgeleid aan de hulpofficier van justitie, later zal er verder beslist worden welke straf de man zal krijgen.

Van het management van Alexandrium shopping center heeft de man een winkelverbod gekregen, dit betekent dat de man voor een periode van twee jaar niet in het winkelcentrum mag komen.

Titelfoto : Wijkagent Albert Maas, Twitter : @WA_Alexandrium

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook