Bespaar continu

Zonnige wandeldagen voor avondvierdaagse Lage Land en Prinsenland afgesloten met feestelijke finish

Vanavond wordt de avondvierdaagse Lage Land en Prinsenland feestelijk afgesloten met een finish in het Prinsenpark. De vierdaagse heeft een aantal zonnige wandeldagen achter de rug. Eerdere voorspellingen van noodweer vielen, gelukkig voor de organisatie, uiteindelijk enorm mee.

Avondvierdaagse zonder noodweer

Maandag werd er voor de eerste dag nog enorm noodweer voorspeld. Weerbureau KNMI waarschuwde scholen en andere organisaties goed op de weersverwachtingen te blijven letten. Op talloze plaatsen werd de eerste dag van de avondvierdaagse van dit jaar dan ook afgeblazen. De organisatie in het Lage Land en Prinsenland liet de vierdaagse wel doorgaan. “Na de loop direct naar huis gaan”, raadde men wel aan.

Deze beslissing bleek een goede keuze: het noodweer bleef uit en zelfs later op de avond was er niet veel regen te voelen.

Daarmee heeft de avondvierdaagse tot nu toe drie warme loopdagen achter de rug en deze avond lijkt daar niet voor onder te gaan doen. De vierdaagse, die elke avond om 18:30 begint eindigt vandaag met een feestelijke finish. Albert Heijn Lage Land was er ook al helemaal klaar voor, met een assortiment aan boeketten versierd met onze Nationale driekleur. De foto’s van de feestelijke finish worden vanavond verzorgd door Krimpenerwaard Evenementen Fotografie.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook