Bespaar continu

Bestuurder onder invloed veroorzaakt nachtelijk ongeval op Hoofdweg

Op de Hoofdweg vond er in de nacht van zaterdag op zondag een verkeersongeval plaats. De bestuurder verkeerde volgens de politie onder invloed en is dan ook aangehouden voor rijden onder invloed. Het betrokken voertuig kwam er niet erg goed vanaf.

Tussen 12 en 1 kwam een melding binnen over een ongeval op de Hoofdweg. Ter hoogte van de Seramistuin in Rotterdam Oosterflank was er een gele Renault betrokken bij ‘een flink verkeersongeval’. De politie heeft een beschonken bestuurder aangehouden en op foto’s is te zien dat de Renault Kangoo een flinke klap heeft gekregen.

Titelfoto ter illustratie: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook