Bespaar continu

Mooie opkomst bij DOCK Buurtwerk wijkwandeling in Lage Land en Oosterflank

De wijkwandeling door de wijken Oosterflank en Lage Land kon gisteren rekenen op een mooie opkomst. Organisators DOCK en Buurtwerk liepen met belangstellenden door de wijk in het kader van de Prins Alexander Zomercampus 2017. Gids en DOCK-medewerker René Hoeflaak leidde iedereen langs de bijzonderste plekjes in de wijk en uiteindelijk naar de in aanbouw zijnde Netwerklounge van het Wijkbedrijf.

Wijkwandeling

De wandeling begon in Huis van de Wijk Orient aan de Kobehof en van daaruit leidde Hoeflaak de wandelaars in twee uur langs plekken als de Semiramistuin en de parken bij de Bazelbuurt. Onder de deelnemers waren ook vijftien vluchtelingen/cliënten van participatiestichting Hoedje van Papier.

Het einde van de wijkwandeling lag in de Burcht, daar wordt momenteel hard gewerkt aan het inrichten van de Netwerklounge van het Wijkbedrijf Lage Land. Dit wijkbedrijf wordt een ‘broedplaats’ voor ondernemers, zo is de bedoeling. “Mensen gaan met elkaar ondernemen, gaan dingen van elkaar afnemen en dat maakt de wijk sterker”, zo vertelde Hoeflaak ons eerder in een interview.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook