Bespaar continu

Hoosbui zet op regenachtige dag de straten en velden van Rotterdam blank

Het zuiden van Zuid Holland kreeg vandaag te maken met een aantal forse regenbuien. De hoeveelheden water zorgden later op de dag op verschillende plekken voor overlast. Niet overal kon de afwatering de hoosbui meer aan.

Hoosbui op druilerige dag

Hoewel het de hele dag al regenachtig was barstte het eind van de middag op veel plekken pas echt goed los. Na achten werd stevige regen steeds erger en ontstonden er ook in Rotterdam Alexander op veel plekken plassen en stroompjes. In de binnenstad bleef het Zomercarnaval ondanks de druilerige sfeer feestelijk. De festiviteiten in de avond hadden echter meer last van de regen die maar bleef vallen. In het westen van de stad werd de wedstrijd Denemarken – Duitsland van het EK voetbal voor vrouwen in het Sparta-stadion uitgesteld tot morgen. De hevige regenval had het veld onbespeelbaar gemaakt.

Op dit moment lijkt het er nog niet op dat de hoosbui voor veel materiële schade heeft gezorgd in Rotterdam Prinsenland en Lage Land.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook