Bespaar continu

Hulpdiensten ingeschakeld voor brand op 13e verdieping aan Huslystraat

Politie en brandweer kwamen gisteren in actie voor een brand op grote hoogte aan de Huslystraat. In de Huslyflat in die straat woedde een brand op de 13e verdieping. De toedracht van de brand is op dit moment nog niet bekend. Een kortsluiting zou mogelijk de oorzaak zijn.

Rond kwart over acht kwam er gisteravond een melding binnen over een gebouwbrand aan de Huslystraat in Rotterdam Alexander. Zowel politie als brandweer reageerden op de oproep, wagens van kazerne Slotlaan in Capelle aan den IJssel kwamen op de melding af. De politie zou ook onderzoeken of er in plaats van kortsluiting sprake is van brandstichting.

Foto’s en titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook