Bespaar continu

Politie op zoek naar getuigen mishandeling vrachtwagenchauffeur

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een vrachtwagenchauffeur aan de Hoofdweg begin deze maand. Het incident vond al plaats op 5 juli, maar in het onderzoek naar de zaak is de politie nu op zoek naar mensen die meer weten van het voorval. De chauffeur hield een gebroken kaak over aan de mishandeling.

Verkeerd op de Hoofdweg

De chauffeur reed die woensdag op de Hoofdweg-parallel, doen hij ontdekte dat hij verkeerd zat. Toen hij uitgestapt was om te controleren of hij achteruit kon rijden kreeg hij ruzie met een fietser die zich er over beklaagde dat hij er niet langs kon. Deze fietser trapte tegen de cabine en de chauffeur maakte daar een opmerking over. Daarom stompte de boze fietser de chauffeur in het gezicht en verloor de chauffeur kort het bewustzijn, dat meldt de politie. Men wil nu graag weten of er getuigen zijn van het incident.

Het signalement dat de politie van de fietser heeft is man van 32 jaar oud, ‘vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst’. Hij droeg een pet en een kralenketting om zijn nek, een fleurig t-shirt en een spijkerbroek.

Het letsel van de chauffeur leek even mee te vallen, maar later bleek hij zo hard geslagen te zijn dat zijn kaak op twee plaatsen was gebroken en er twee tanden scheef stonden. De politie komt ook graag in contact met de voorbijganger die de chauffeur later vroeg of het ging.

(Afbeelding ter illustratie)

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook