Bespaar continu

Netwerklounge van Wijkbedrijf gaat in september officieel open

De Netwerklounge van het Wijkbedrijf in het Lage Land wordt op 13 september officieel geopend. Aankondigingen voor de feestelijke opening hangen sinds vandaag in de Ridderhof bij De Burcht in het Lage Land. De eerste initiatieven van het Wijkbedrijf hebben al vorm gekregen, maar de Lounge is nog niet helemaal zoals de plannen voorstaan. De volledige inrichting wordt nu snel afgerond zodat het meest zichtbare deel van het Wijkbedrijf dan ook geschetste vorm heeft gekregen.

Sociaal ondernemershart

Woensdag 13 september zal de netwerklounge, waar nu ook al gebruik van gemaakt wordt, helemaal zijn ingericht. “Dan heeft het restaurant gedeelte ook een compleet nieuwe inrichting”, zo liet initiatiefnemer René Hoeflaak weten. De netwerklounge is gevestigd in de Ridderhof, dat is de uitbouw van het zorgcomplex De Burcht. De lounge heeft inmiddels als steeds meer vorm gekregen, maar is nog niet helemaal af.

In september zal de netwerklounge ook een eigen ingang hebben gekregen. Belangstellenden hoeven dan niet meer langs de receptie van de Lelie Zorggroep. Hoeflaak nodigde bij de start van het wijkbedrijf ondernemers in het Lage Land uit om contact met hem op te zoeken. Het wijkbedrijf Lage Land wordt een ‘broedplaats’ voor ondernemers en een sociaal hart van de wijk, zo is de bedoeling. Met de opening op 13 september, om 14.00 uur, zal dat hart ook een veel zichtbaardere plek hebben gekregen. De lounge is gevestigd aan de Van Moorselplaats 1, in het Lage Land.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook