Bespaar continu

Ontmoetingscentrum Prinsenhof nog altijd op zoek naar meer vrijwilligers

Het ontmoetingscentrum Prinsenhof in Prinsenland zoekt nog meer vrijwilligers om het volledige programma aan activiteiten te kunnen blijven aanbieden. Begin deze maand moest het centrum nog aankondigen op woensdagen na vier uur gesloten te blijven wegens gebrek aan voldoende krachten. Desondanks is er ook voor het einde van deze maand nog gewoon een themadiner, aanstaande vrijdag staat in het teken van barbecue.

Vrijwilligers zorgen voor activiteit

Ontmoetingscentrum Prinsenhof bedient vooral inwoners van Prinsenland en het Lage Land. Met het themadiner van deze maand is gekozen voor een vakantiesfeer. ‘BBQ’ moet de bezoekers alvast opwarmen voor een aanstaande vakantie, of misschien even terugvoeren naar de voorbije vrije dagen. Het diner is vrijdag 27 juli van 17.30 tot 19.00 uur. De toegang is 10 euro. Inschrijven kan, als er nog plek is, bij de receptie van de Prinsenhof in het gebouw van het Alexanderhof aan het Bramanteplein.

In mei vierde de Prinsenhof nog een dubbele verjaardag. Het ontmoetingscentrum bestond toen 10 jaar én vierde dat het een jaar gevestigd was in het nieuwe onderkomen. Met repaircafé’s, smartphonemiddagen en themadiners blijft er elke maand veel te doen, maar daarvoor zijn nog wel steeds vrijwilligers nodig. Belangstellenden kunnen via email, solliciteren@ontmoetingscentrumprinsenhof.nl, contact opnemen met vrijwilligerscoach Lia Geutjes.

Een van de succesvolle activiteiten van deze maand was een ijsjesmiddag, waar bezoekers konden genieten van heerlijke ijsjes. Die gingen er natuurlijk goed in.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook