Bespaar continu

Eerste Lage Landse ondernemers aan de slag via wijkbedrijf

De eerste ondernemers die via het Wijkbedrijf Lage Land bij elkaar gebracht zijn, zijn inmiddels aan de slag. Al eind juni openden Aruna Gobind en Karine Pacejka samen de deuren van hun tijdelijke ruimte in het complex Helga in het Lage Land. De onderneemsters bieden samen een mooi palet van ontspannende en beautyproducten aan. Zij vonden de ruimte nadat ze contact opnamen met René Hoeflaak van het wijkbedrijf.

De ruimte in Helga, waar de onderneemsters 23 juni samen klaar stonden voor de eerste belangstellenden is tijdelijk. Karine geeft aan dat ze haar massagestoel uiteindelijk graag in de Netwerklounge kwijt zou willen. Die Netwerklounge krijgt inmiddels steeds meer vorm en wordt al een echt centrum voor het wijkbedrijf zoals René dat voor ogen heeft. De twee die zo bij elkaar gebracht zijn wonen zelf ook in het Lage Land.

Ontspannende stoelmassage

Aruna Gobind biedt haar kunde als make-up artist aan en kan zo iedereen helpen er weer jaren jonger uit te zien, of juist die laatste puntjes op de i te zetten. Zij werkt in de ruimte in principe elke vrijdag tussen 10 en 12. Hoewel de ruimte in Helga maar tijdelijk is, in principe twee maanden, hopen zowel Aruna als Karine dat ze er nog iets langer kunnen blijven. Een deel van de twee maanden was op het moment van spreken al op. Een langer verblijf zou sowieso ook een mooie overbrugging zijn naar een plek in De Ridderhof. Daar wordt de Netwerklounge aangelegd, die biedt straks een plek aan ondernemers en bewoners.

Karine Pacejka werkt als stoelmassage-specialist en is in ieder geval op woensdagen van 10 tot 12 aanwezig, zo geeft ze aan. Beide onderneemsters werken naast hun vaste dag ook op afspraak.

De locatie, een kamer in het complex van wooncentrum Helga, lijkt nog wat achteraf te liggen om echt voldoende aanloop te kunnen hebben. Het is echter wel een eerste opstap naar meer voor de twee onderneemsters. Met het bij elkaar brengen van deze twee beauty-bedrijven is het eerste ondernemers-succesje van het Wijkbedrijf een feit. De tijd zal moeten leren of dit bescheiden begin zich ook snel genoeg kan doorvertalen naar een bloeiende beauty-onderneming. Het opleveren van de volledig ingerichte Netwerklounge staat pas voor september gepland. De eerste ondernemers daar inmiddels wel al terecht voor een praatje, brainstorm en een kop koffie.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook