Bespaar continu

Aanrijding Duikerstraat: voorrangskwestie levert uiteindelijk slechts lichte blikschade op

Bij een aanrijding op de Duikerstraat deze morgen leek er in eerste instantie sprake te zijn van lichamelijk letsel bij de betrokkenen. Hulpdiensten dien ter plekke kwamen zagen al snel dat het mee bleek te vallen.

Voorrangskwestie

Op de Duikerstraat in het Lage Land zijn er vaker aanrijdingen, meestal op de kruising met de Koningslaan. Vandaag was het iets eerder in de straat, maar ook hier bleek een voorrangskwestie de boosdoener. Tegelijk met de melding van lichamelijk letsel vloog er ook een traumahelikopter uit. Die bleek uiteindelijk ingezet te worden voor een incident op de A16 en niet in de Duikerstraat nodig.

Op beperkte blikschade na kwamen de partijen er ter hoogte van de Alexanderkerk verder goed vanaf.

Foto en titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook