Bespaar continu

Stagemogelijkheden bij Wijkbedrijf bieden mogelijkheid tot ontwikkeling binnen Lage Land

Veel organisaties, ook in het Lage Land, zoeken naar vrijwilligers. Nu het wijkbedrijf Lage Land op stoom begint te komen ontstaat ook daar de behoefte aan meewerkende vrijwilligers. Het Wijkbedrijf biedt voor Rotterdamse studenten echter nog een extra mogelijkheid: er is genoeg plek om een stage in te vullen.

Stage

Een recente brief met een vraag om vrijwilligers die “die mee willen bouwen en werken aan een succesvol Wijkbedrijf” laat ruimte voor meer. Er wordt duidelijk gezocht naar studenten die op zoek zijn naar een stageplek of afstudeertraject.

De organisatie zorgt voor zorg, welzijn en ondernemerschap in de wijk Het Lage Land in Rotterdam, de opening van de nieuw ingerichte ‘netwerklounge’ is 13 september. Wie interesse heeft naar een vrijwilligersfunctie, afstudeertraject of stage kan contact opnemen via Buurtwerk of DOCK. Via tom.boxman@buurtwerk.nl of rhoeflaak@dock.nl.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook