Bespaar continu

Tweedehandszaak Used Products bij Alexandrium overvallen door man met mes

Een man heeft aan eind van de middag aan de Grote Beer de winkel Used Products overvallen. Bij de winkel in tweedehands-goederen moest de eigenaar onder bedreiging van een mes geld afstaan. De politie heeft nog geen aanhouding kunnen verrichten en zoekt nog naar de dader.

Overval op Used Products

De overvaller kwam de winkel bij het Alexandrium in Oosterflank binnen met een groot mes in een tasje. Het mes werd gebruikt om de 26-jarige winkeleigenaar te bedreigen. De dader wist met geld uit de kassalade richting de Tweelingenweg te ontkomen. Vrij snel na de overval ging er ook een melding via Burgernet uit. Er wordt melding gemaakt van een licht getinte jonge man van rond de 20 met een donker trainingspak.

Het politieonderzoek leverde al een tip op, maar er is nog niemand aangehouden. Daarom verzoekt de politie getuigen die iets gezien hebben contact op te nemen met de politie in Rotterdam.

Foto en Titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook