Bespaar continu

Brenda uit Prinsenland is de ‘beste buurvrouw van Zuid-Holland’

Gisteren kreeg de 46-jarige Brenda Dekkers uit handen van wethouder Joost Eerdmans de Gouden Buur Award 2017 overhandigd. De inwoonster van Prinsenland mag zich vanaf nu de ‘beste buurvrouw van Zuid Holland’ noemen. In avonturenspeeltuin Pietje Bell was er een feestelijke uitreiking.

De Beste Buurvrouw

“We zouden onze dochter hier ophalen en uit eten gaan. Toen zag ik opeens mijn buren en allemaal andere mensen”, zegt Dekkers tegen het AD / Rotterdams Dagblad. Met een smoesje is ze zo naar de uitreiking in het Prinsenpark gelokt. Ze krijgt de prijs voor haar inzet in de wijk, het park en de speeltuin.

“Buurvrouw. Een lief, bijzonder behulpzaam mooi hart draag jij. Wat ben jij een geweldig leuke vrouw”, zo staat er op de kaart die Dekkers in de Speeltuin van haar wijkgenoten kreeg. De Gouden Buur Award is een initiatief van buurtapp Nextdoor. Die mobiele app is een sociaal netwerk om in je eigen wijk of buurt met je buren te communiceren.

“Brenda staat voor alles en iedereen klaar”, aldus buurtgenote Vanessa Kievit, die Dekkers nomineerde. Daarom mag Dekkers zich nu de beste buurvrouw van de provincie noemen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook