Bespaar continu

Hamburgerketen Five Guys opent ook vestiging in winkelcentrum Alexandrium

Naast de geplande vestiging in de binnenstad opent hamburgerketen Five Guys ook een vestiging in het Alexandrium. Dat maakt het winkelcentrum zelf bekend via de website. De keten is in Amerika meerdere maken bekroond als ‘beste hamburgerketen’.

Five Guys Rotterdam

De vestiging in het Alexandrium komt tegenover de KFC, aan de ingang bij de stationszijde van het winkelcentrum. Daar zit nu nog Chinees-Indisch restaurant Nieuw Lin Fah.

In de eerste helft van 2018 moet het filiaal open gaan. De naam van de restaurantketen verwijst naar de oprichter en zijn vier zonen, ‘Five Guys’. De hamburgerketen heeft sinds de oprichting in 1986 nu wereldwijd 1.500 vestigingen, voornamelijk in Amerika en Canada.

Naar eigen zeggen onderscheidt de keten zich van andere hamburgerrestaurants omdat klanten zelf onbeperkt toppings kunnen kiezen, zoals sauzen, schijfjes tomaat, sla en uien. Er staan ook vestigingen in Eindhoven, Den Haag en Utrecht gepland.

Foto ter illustratie

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook