Bespaar continu

Politie ontmantelt wietkwekerij in Lagelandse Edmond Hellenraadstraat

In de Edmond Hellenraadstraat heeft de politie gisteren een wietkwekerij aangetroffen. De kwekerij is daarop door de politie direct ontmanteld. De bewoner van het pand in het Lage Land is aangehouden.

Eerder dit jaar trof de politie ook al eens een kwekerij aan in een woning. Destijds werd er na een brand in de Mertensstraat een kwekerij opgemerkt en direct opgerold. Vaak zorgt bijvoorbeeld kortsluiting voor branden in dit soort kwekerijen die in woningen zijn aangelegd. De hennepkwekerij in de Edmond Hellenstraat, vlak bij Prinsenland, is gisteren direct na aantreffen ook ontmanteld.

Titelfoto ter illustratie

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook