Bespaar continu

Lage Lands Wijkbedrijf nu officieel geopend in De Burcht

Vandaag is de netwerklounge in De Burcht, van het Wijkbedrijf Lage Land, officieel geopend. Om drie uur deze middag werd het echte startsein gegeven voor een locatie waar mensen ook echt kennis kunnen komen maken met het wijkbedrijf. Eerder werden de eerste succesjes van het wijkbedrijf, dat sinds het begin van dit jaar op stoom aan het komen is, zichtbaar. Naast het wijkbedrijf opende ook de vernieuwde lunchroom in de Ridderhof, met de naam De Specialiteit, de deuren.

“Hoezo je kunt niet ondernemen in de ouderenzorg?”, Twittert Aad de Koolt, adviseur Raad van Bestuur bij de Leliezorggroep.

De Burcht

De Ridderhof is de uitbouw van De Burcht, het pand van de Lelie Zorggroep aan de Van Moorselplaats in het Rotterdamse Lage Land. Het wijkbedrijf is een initiatief van Buurtwerk, Dock, Middin en de Lelie Zorggroep. Mensen met goede ideeën voor de wijk kunnen er vanaf nu iedere doordeweekse dag terecht.

Er is gelegenheid om te werken, netwerken en het geven van workshops of presentaties. In de naastgelegen lunchroom ‘De Specialiteit’ werken “mensen die tijdens hun werk een steuntje in de rug nodig hebben”.

De locatie van het werkbedrijf geeft een echt ‘gezicht’ aan het bedrijf. Dat zal zich nu echt moeten gaan bewijzen en lokale ondernemers bij elkaar moeten kunnen brengen. In ieder geval zal ook de uitgever van deze website enkele keren per maand gebruik gaan maken van de mogelijkheid om op de locatie van het Wijkbedrijf te werken.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook