Bespaar continu

Politie betrapt twee inbrekers in Lage Land bij inbraak aan de Hoofdweg

Deze avond zijn aan de Hoofdweg twee inbrekers opgepakt die hun slag wilde slaan in een pand dat verbouwd wordt. Met meerdere eenheden werd het gebied rond het gebouw afgegrendeld nadat de politie in de gaten had gekregen dat er iets gaande was.Bij het voormalige kantoorgebouw konden twee mannen op heterdaad worden betrapt. Het gebouw in het Lage Land wordt verbouwd tot appartementencomplex.

Inbrekers aan de Hoofdweg

Het gebouw was eerder ook al doelwit van inbrekers. In juni van dit jaar werden er drie koperdieven betrapt. Toen moest de politie in alle vroegte op een zondagmorgen in actie komen. Ook toen werd het bouwterrein omsingeld nadat het duidelijk was geworden dat er mensen aan het inbreken waren. Vastgoedontwikkelaar Certitudo Capital ontwikkelt op deze locatie het complex The Gemini.

Panden die in aanbouw zijn of worden gerenoveerd zijn vaker doelwit van inbrekers en andere dieven. Steeds meer bouwbedrijven zien zich genoodzaakt naar extra beveiliging buiten werktijden op zoek te gaan.

Titelfoto: archiefbeeld Laaglandse Courant

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook