Bespaar continu

Man moet op Prins Constantijnweg onder bedreiging zijn Opel Agila afstaan

Op de Prins Constantijnweg is deze morgen een man beroofd van zijn auto. Het slachtoffer moest op de grens met Capelle aan den IJssel onder bedreiging met een mes zijn wagen afstaan. Na een korte achtervolging is de auto door de politie teruggevonden bij Pernis en is er een verdachte aangehouden.

Grijze Opel Agila

Na de beroving ging de politie al snel op zoek naar de grijze Opel Agila. Er werd een melding uitgegeven met een signalement van de dader. “Een gezette man met donker haar en donkere kleding”. Amper een kwartier later kon de politie al melden dat er een verdachte was aangehouden.

De Opel Agila, die in op de Constantijnweg in Prinsenland gestolen was, werd na een korte achtervolging aan de Vondelingenweg in Pernis teruggevonden.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook