Bespaar continu

Man in been geschoten bij Club Blu, 1 verdachte aangehouden

Deze morgen is er op de parkeerplaats bij Club Blu, de club vlak bij station Rotterdam Alexander, een gewonde gevallen bij een schietpartij. Een 24-jarige man werd rond half zeven deze morgen in zijn been geschoten. Er is een 26-jarige man uit Amsterdam aangehouden als verdachte en er werd een vuurwapen in beslag genomen.

Parkeerplaats bij Club Blu

De schietpartij vond plaats op de parkeerplaats van het gebouw van Club Blu en sushirestaurant Shiki. Dit is het pand waar voorheen clubs onder namen als ‘A20′, Ministry of Dance en Outland gevestigd waren.

Het is nog niet duidelijk wat er zich heeft afgespeeld voordat het tot een schietpartij kwam. Ooggetuigen zouden hebben verklaard dat er naast de nu bekende verdachte nog een betrokkene was. Er wordt nog onderzoek gedaan naar deze mogelijke tweede verdachte, zo meldt de politie.

De nu aangehouden man werd door beveiligers van Blu aangehouden en overgedragen aan de politie. Het slachtoffer, een inwoner van Pernis, is naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij vluchtte na de schietpartij naar binnen en werd daar opgevangen.

Titelfoto: Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook