Bespaar continu

Wekelijks spreekuur van wijkagent Ruud in Prinsenhof

Wijkagent Ruud van Beek houdt vanaf vandaag wekelijks een spreekuur in ontmoetingscentrum Prinsenhof. Dat laat hij aan de Laaglandse Courant weten. De wijkagent is elke woensdag vanaf 10 uur aanwezig om vragen van bewoners in Prinsenland-noord te beantwoorden.

Vragen over de wijk

Bewoners die een vraag hebben over veiligheid, preventie of de situatie in de wijk kunnen op het spreekuur van wijkagent Ruud terecht. Hij stemt de eindtijd van zijn wekelijkse spreekuur af aan de hand van het aantal bezoekers dat langs komt. In principe kunnen alle vragen over de wijk langskomen.

Ontmoetingscentrum Prinsenhof is te vinden in het gebouw van het Alexanderhof aan het Bramanteplein. Het centrum is ‘Huis van de Wijk’ voor de wijk Prinsenland.

Bespaar continu

1 thought on “Wekelijks spreekuur van wijkagent Ruud in Prinsenhof

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook