Bespaar continu

Tweede verdachte aangehouden voor schietpartij parkeerplaats Club Blu

Er is dit weekend al een tweede verdachte aangehouden voor de schietpartij op de parkeerplaats bij Club Blu. Daar werd de afgelopen week een 24-jarige man in zijn been geschoten. Er werd al direct één verdachte aangehouden en nu is er dus nog een twee man aangehouden, zo meldt het AD/Rotterdams Dagblad.

Schietpartij bij Club Blu

De schietpartij vond plaats op de parkeerplaats van het gebouw van Club Blu en sushirestaurant Shiki. Dit is het pand waar voorheen clubs onder namen als ‘A20′, Ministry of Dance en Outland gevestigd waren.

Het slachtoffer was een jongeman uit Pernis. De eerder aangehouden dader was een 26-jarige Amsterdammer, de dit weekend opgepakte man is een 25-jarige Rotterdammer. Hij stond gesignaleerd en werd bij de Messchertstraat in het Nieuwe Westen opgepakt.

Titelfoto: Google Maps, Pixabay, bewerking LLC.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook