Bespaar continu

Verkeer op Prins Alexanderlaan gestremd na kop-staartbotsing aan begin avondspits

Op de Prins Alexanderlaan tussen Prinsenland en Oosterflank vond deze middag een kop-staartbotsing plaats. Eén persoon moest na de aanrijding gecontroleerd worden door de GGD. Door het ongeval raakte het verkeer op de belangrijke weg gestremd, hetgeen voor veel oponthoud zorgt. Rond 6 uur deze avond was de weg nog steeds afgesloten.

Kop-staartbotsing

Ter hoogte van de Prinsenlaan kwamen vanmiddag een busje en auto’s met elkaar in botsing. Daarbij raakte ook het wegdek verontreinigd waardoor de Prins Alexanderlaan afgesloten moest worden om de verontreiniging aan te kunnen pakken.

De afsluiting van de weg valt samen met de avondspits. Het alerte team van Handhaving uit het naburige Capelle aan den IJssel schoot te hulp bij de onstane verkeerschaos. Stadsbeheer Rotterdam moest later de doorstroming van het verkeer verder regelen. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de hele weg weer vrijgegeven wordt.

Foto en titelfoto: © Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook