Bespaar continu

Auto in botsing met boom op Prins Alexanderlaan

Op de Prins Alexanderlaan in het Lage Land kwam er vandaag een auto in botsing met een boom. Ter hoogte van metrostation Oosterflank raakte de bestuurder ogenschijnlijk de macht over het stuur kwijt en ramde daar een boom. Er was geen persoonlijke schade, alleen de wagen raakte flink beschadigd.

Op de weg, waar eerder deze week ook al auto’s met elkaar in botsing kwamen, was er verder geen hinder voor het overige verkeer. De auto, die vermoedelijk als total-loss beschouwd moet worden, zal geborgen worden. Er hoefden verder geen hulpdiensten gealarmeerd te worden, de oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Foto’s: Paulien Majoor, met verslag van Joëy Heijstek.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook