Bespaar continu

Politie-inzet voor gewapende overval op snackbar in Oosterflank

Aan de Evenaar in Oosterflank is deze avond een gewapende overval gepleegd op een snackbar. De politie was daarop snel met verschillende eenheden ter plaatse om de omgeving uit te kammen op zoek naar de verdachte. Over de eventueel buit is nog niets bekend. De verdachte kon later op de avond worden ingerekend na een tip van een getuige.

Update: Op basis van een tip van een getuige is de jongeman ingerekend. Dat gebeurde nadat er een signalement was vrijgegeven. Het zou gaan om een 16-jarige jongen uit Rotterdam, nog iets jonger dan aanvankelijk werd aangenomen, dus.

Gewapende overval

‘Een man van rond de 20 jaar’ overviel de Oosterflankse snackbar, hij zou daar met een vuurwapen gedreigd hebben. Er werden snel verschillende politie-eenheden ingezet. Men is op zoek naar een licht getinte man van ongeveer 1.70m met een sikje. Hij zou een grote zwarte sporttas met een grijze streep bij zich hebben en droeg bij de overval een bivakmuts.

De verdachte van de gewapende overval is op dit moment nog voortvluchtig en de ingezette eenheden van de politie zijn dan ook in de omgeving op zoek naar deze man. Hij zou zijn weggevlucht in de richting van De Grote Beer. Dus vanaf de Evenaar gezien in de richting van de wijk Het Lage Land. Er wordt bij de zoektocht ook een helikopter ingezet.

Titelfoto: © Joëy Heijstek (Archieffoto)

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook