Bespaar continu

Albert Heijn zonder brood door brand bij centrale bakkerij

Verschillende supermarkten hadden vandaag minder brood door een brand bij bakkerij Bakkersland op het Rotterdamse bedrijventerrein Spaanse Polder. Die bakkerij fungeert als centrale bakkerij voor de supers. Ondermeer de Albert Heijn in het Lange Land had hierdoor te kampen met lege schappen op de broodafdeling.

Bakkerij

Bakkersland bakt brood voor onder andere Albert Heijn en Jumbo. In de nacht van zondag op maandag brak er even na middernacht brand uit, zo meldt de website Bakkerswereld.

De grote bakkerij is naar eigen zeggen een van de grootste bakkers van Nederland. Omdat er bij de brand veel rook vrij kwam, was ook het al gebakken brood in de productiehal onverkoopbaar. Albert Heijns bakken een klein deel van het brood in de winkels zelf, wat betekende dat er nog wel een kleine voorraad brood verkrijgbaar was. Supermarkten probeerden deze maandag extra veel brood in de eigen winkel te bakken, om de tekorten enigszins op te vangen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook