Bespaar continu

Deel bewoners seniorenflat Hendrick Staetsweg mag nog niet naar huis

Een deel van de bewoners van wooncomplex Helga aan de Hendrick Staetsweg mag nog niet naar huis. Het gaat dan om bewoners van de getroffen zevende verdieping van het complex. In het gebouw wonen oudere bewoners, zes appartementen kunnen nog niet bewoond worden, schrijft RTV Rijnmond vandaag.

Flatbrand aan Hendrick Staetsweg

Rond kwart voor twee gistermiddag kwamen de eerste meldingen binnen over een brand in het ouderencomplex. Die werd al snel opgeschaald naar ‘zeer groot’, gezien de impact voor de bewoners. Ouderen werden, waar nodig, met groot materieel uit hun woning gehaald. Het hele gebouw Helga aan de Hendrick Staetsweg is enige tijd ontruimd geweest.

Inmiddels zijn de meeste bewoners weer terug in hun huis. Bij zes appartementen kon dat dus nog niet. Voor de mensen uit die woningen is onderdak geregeld. Die appartementen hebben vooral veel rookschade opgelopen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook