Bespaar continu

De kerstgedachte van Alexandria’66: een dagje uit voor ouderen Prinsenwiek

In samenwerking met verschillende sponsors verzorgt de voetbalvereniging Alexandria’66 morgen een dagje uit voor ouderen. Voor zo’n zeventig ouderen uit serviceflat De Prinsenwiek van Humanitas aan de Prinsenlaan wordt er aan de vooravond van Kerst een speciale dag verzorgd. Dat meldde het AD/Rotterdams Dagblad eerder deze week.

Alexandria’66 kijkt verder

De club uit Oosterflank wilde verder kijken dan alleen het voetbal en ook wat bijdragen aan de omgeving. “We zijn eigenlijk geïnspireerd door Geer & Goor, die zich in hun tv-programma hebben ingezet voor de eenzame ouderen”, zo vertellen ze tegenover het AD. De ouderen krijgen morgen een dagje uit met een rondrit door de stad, een lunch én een bingo.

De rit wordt begeleid door gidsen van Free Walking Tours Rotterdam. De spelers van Alexandria’66/3 zorgen voor de verdere begeleiding van de ouderen. “Ook wij doen natuurlijk aan teambuilding in de winterstop. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen en daarom hebben we de hulp ingeroepen van 70 ouderen die ons as zondag een leuk gratis dagje uit aanbieden”, grappen zij op Facebook.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook