Bespaar continu

‘Gedumpte’ auto brandt geheel uit in voetgangersgebied Lagelandsepad

Aan de rand van het Lage Land is de afgelopen nacht een auto geheel uitgebrand. Voorbijgangers gingen rond half vier vannacht af op knallen die ze hoorden bij het Lagelandsepad, zo schrijft MediaTV. Daar vonden zijn de wagen brandend aan.

Brandende auto

De gealarmeerde brandweer kon niet veel meer doen, de auto brandde geheel uit. Op dit moment gaat de politie er uit dat de auto in het gebied bij Kralingen is gedumpt en daarna in brand is gestoken. Het is niet bekend of het voorval is gerelateerd aan andere incidenten zoals een overval.

Titelfoto: Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook