Bespaar continu

Winkeliers van winkelcentrum Lage Land organiseren kerstfestijn

Winkelcentrum Lage Land is zaterdag helemaal in de kerstsfeer met de Kerst-editie van ‘Lekker Lage Land’. De ondernemers aan de twee pleinen van het winkelcentrum organiseren verschillende activiteiten voor de winkelende buurtbewoners.

Kerst in het Lage Land

Tijdens ‘Lekker Lage Land’ zijn er optredens van verschillende artiesten, en is natuurlijk de Kerstman aanwezig. Hij zal zaterdagmorgen 16 december om 11 uur het festijn officieel openen. Naast een podium waar artiesten kerstnummers ten gehore brengen is er ook een schaatsbaan voor de kinderen. Die kunnen ook op de foto in een grote sneeuwbol.

Verschillende ondernemers aan het Samuel Esmeijerplein en het Marinus Bolkplein in het Lage Land hebben zaterdag in hun winkel ook speciale kerstacties. Er is verder een koek en zopie kraam en er loopt een promotieteam rond met lekkers dat beschikbaar is gesteld door de ondernemers van het winkelcentrum. Cursuscentrum CurZus&Zo helpt ook bij de organisatie van het evenement. “Wij vinden het natuurlijk ook heel leuk dat er nu en dan wat leuks te doen is op het plein”, zo laten zij aan de Laaglandse Courant weten.

Het winkelcentrum hoopt buurtbewoners onder het motto “kom kijken, luisteren, proeven en beleven” een extra feestelijk weekend te geven.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook