Bespaar continu

Politieteam centrum assisteert bij onwelwording in winkelcentrum Prinsenland

Het politieteam van Rotterdam Centrum heeft vandaag bijgesprongen bij een onwelwording in Prinsenland. Een man was in de supermarkt van het winkelcentrum ten val gekomen en was niet meer aanspreekbaar. Na te zijn nagekeken door de ambulancedienst was de man gelukkig weer aanspreekbaar.

Onwelwording bij winkelcentrum

In de middag kwam in het winkelcentrum Prinsenland bij de Jaques Dutilhweg een man ten val. Hij was onwel geworden en bleek in eerste instantie niet meer aanspreekbaar. Het politieteam assisteerde bij de eerste hulp aan de man en er werd een ambulance opgeroepen.

Het ambulanceteam kon de man, die gelukkig bijgekomen is, verder onderzoeken.

Titelafbeelding: Google/Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook