Bespaar continu

Gewapende overvaller Coop-supermarkt ontkomt op ‘zwarte opoefiets’

Deze middag geeft een gewapende gemaskerde man een supermarkt aan het Moermanskpad in Oosterflank overvallen. Hij wist volgens berichtgeving van de politie te ontkomen op een zwarte ‘opoefiets’. Bij de overval is het personeel van de Coop-supermarkt bedreigd met een vuurwapen

Coop aan Moermanskpad

Rond tien voor half vier deze middag kwam een geheel in het zwart geklede man de supermarkt in Rotterdam Oosterflank binnen. Hij bedreigde daar het personeel met een vuurwapen. Snel daarna vluchtte de man en maakte daar gebruik van een zwarte fiets. Het personeel van de supermarkt bleef ongedeerd.

Getuigen hebben de overvaller nog wegfietsen. De politie zegt dat de man tijdens zijn vlucht waarschijnlijk een zwarte jas met capuchon uitdeed en op straat achter liet. De omgeving van de supermarkt is door de politie uitgekamd op zoek naar de verdachte, daarbij is ook gebruik gemaakt van een politie-helikopter.

Het overvallenteam is nog altijd op zoek naar meer getuigen of tips die kunnen leiden tot de aanhouding van de dader.

Titelafbeelding: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook