Bespaar continu

Studentenwoningen aan Jacob van Campenplein ontruimd vanwege gaslek

Vanwege een gaslek zijn er gisteravond korte tijd enkele woningen in het studentencomplex aan het Jacob van Campenplein ontruimd. Nadat het lek gedicht was, werden de woningen weer vrijgegeven. Vandaag werd er aan het einde van de middag opnieuw alarm geslagen vanwege een gaslucht in het complex.

Gaslek bij studentenwoningen

In het complex van Stadswonen aan het Jacob van Campenplein werden gisteravond zo’n vijf woningen uit voorzorg door de brandweer ontruimd. Het gaslek was ontstaan doordat er een leiding was afgebroken. Nadat het lek provisorisch was gedicht konden de studenten weer huiswaarts keren.

Eind deze zaterdagmiddag was het weer raak bij het complex in het Lage Land. Er was een gaslucht geroken en brandweer en politie waren snel ter plaatse. De hulpdiensten konden vandaag echter snel weer inpakken.

Naast het complex aan het Jacob van Campenplein is er in het Lage Land ook nog een complex van Stadswonen aan de Zocherstraat. Daarin zijn naast studentenwoningen ook starters-appartementen gevestigd.

Titelfoto: situatie bij het Jacob van Campenplein deze middag

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook