Bespaar continu

Wegen glad door nachtvorst, Rotterdam deelt gratis strooizout uit

De afgelopen weken is het langzaam kouder geworden en zo werden er ook lange files gemeld door het donkere grauwe weer en de gladder wordende wegen. Op verschillende plekken in Rotterdam wordt er dan ook weer gratis strooizout uitgedeeld door de gemeente. In Prins Alexander is dat aan de Lucy Vuylstekeweg.

Gratis strooizout voor Rotterdammers

Het gratis strooizout is al sinds begin november verkrijgbaar, maar wordt nu langzaamaan pas echt nodig. De gemeente Rotterdam is verantwoordelijk voor de gladheidbestrijding op de straten in de stad. Bewoners en ondernemers zijn echter verantwoordelijk voor het schoonhouden van hun eigen stoepje, zo schrijft de gemeente.

In Prins-Alexander is de afhaallocatie voor gratis zout aan de Lucy Vuylstekeweg 5 bij de A16 in Prinsenland. Om het zout gratis mee te kunnen nemen moet iemand wel een poststuk met zijn of haar adres kunnen laten zien en een identiteitsbewijs meenemen.

Kaart: © Google Maps 2017, Bewerking: Laaglandse Courant

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook