Bespaar continu

Politie zoekt naar twee jongens na poging tot woningoverval Van der Vlugtstraat

De politie is op zoek naar een tweetal jongens in verband met een poging tot beroving aan de Van der Vlugtstraat deze middag. Bij de zoektocht werd vandaag ook de politieheli ingezet. Het zou gaan om twee donker getinte jongens van rond de 16 jaar die in de zijstraat van de Duikerstraat een woning zouden hebben geprobeerd binnen te dringen.

Getuigen die meer kunnen zeggen over de twee jongens van ongeveer 16 jaar, gekleed in donkere broeken met grijze jassen en capuchon, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. De bewoner van de woning aan de Van der Vlugtstraat doet aangifte van poging woningoverval, zo weet het AD / Rotterdams Dagblad. Aanvankelijk werd er gemeld dat het om een beroving in de Duikerstraat zelf zou gaan.

Er raakte niemand gewond.

Titelfoto: © Google / Google Maps 2017

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook