Bespaar continu

Boom splijt basketbal backboard aan Berlagepad

Aan het Berlagepad in het Lage Land is deze middag een boom bezweken onder de harde wind van de laatste dagen. De gevallen boom viel bovenop een basketbalveldje en brak daarbij een backboard van een basket doormidden. Er vielen gelukkig geen gewonden, het veldje hoort bij een schoolgebouw waarin geen school meer gevestigd is.

Gelukkig voor de Fire Kerk aan de Berlagestraat viel de boom van de kerk af, en raakte dus niet de kerk maar het speelveld. Anders had er allicht nog een flinke schade voor de nieuwe kerkgemeenschap kunnen ontstaan. Aangezien er geen direct gevaar is, zal de gemeente later zorg dragen voor het verwijderen van de omgevallen boom, zo tekent MediaTV op.

Foto’s: © Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook